چگونه از همکاری در فروش کسب درآمد کنیم؟

در این مقاله قصد داریم درخصوص این که “همکاری درفروش چیست؟” صحبتی داشته باشیم.
بیشتر اشخاص زمانی که نام کسب درآمد از اینترنت به گوششان میخورد، این گونه فکر میکنند که حتما بایستی محصولی را به شخصه درجهت فروش در دسترس داشته باشند، یا نوعی فروشگاه اینترنتی درجهت ارائه ی دسته ای از کالا ها مورد طراحی قرار دهند. هر چند این راهکار نیز جزو روش های کسب درآمد اینترنتی می باشد ولی نوعی روش کسب درآمد بلند مدت و دشوار می باشد.
درجهت دارابودن یک فروشگاه اینترنتی مناسب و پردرآمد یا می بایست خود شما سازنده ی یک کالای دارای کیفیت باشید ویا پخش کنندهی دسته ای از کالا های با کیفیت باشید. به هر حال شما تحت عنوان فروشنده در برابر اطمینانی که مشتری به شما داشته، مسئول می باشید. بایستی راضی بودن مشتریان را کسب نمائید، پشتیبانی پر قدرت دارا باشید، در مقابل کالاهای دارای نقض ضمانت زمینه ی عوض کردن و ارجاع را فراهم سازید و به حال محصولاتی که درون انبار میمانند هم فکری کنید.
اکنون ما ازخود سوال می کنیم که چرا بایستی در پی چنین دردسرها ودرگیری هایی برویم زمانی که چندین امر وجود دارد که میشود به آن مشغول شد. میان این مطالب بنده تصمیم بر این دارم یک روش راحت درجهت کسب درآمد به صورت آنلاین به شما معرفی نمایم. وآن هم همکاری در فروش می باشد.
مطمئنا از خود سوال می کنید که “همکاری در فروش چیست؟”در ادامه این مطالب همراه ما بمانید تا در این خصوص بیشتر بحث نمائیم و هر چه زودتر به این بازار کار ورود کنیم زیرا همین الان کسانی وجود دارند که از همکاری در فروش دیجی کالا بیشتر از پنجاه میلیون تومان درطول ماه درآمد زایی می کنند. چرا شما جزو یکی از این افراد نباشید!
همکاری در فروش چیست؟
یابه عبارتی دیگر افیلیت مارکتینگ ؛در اصل نوعی از بازاریابی دو سر برد می باشد که به ابزارهای همکاری درخصوص فروش بازار آنلاین گفته می شود. میان این بازاریابی هر دو سمت هم فرد بازاریاب وهم شرکت همکاری در فروش نفعی نصیبشان می شود و زیان وضرری در این بین نمی باشد و پای قرارداد های جدی درمیان نمی باشد.
واضح است که این روش ازبازاریابی راحت و بدون هیچ گونه هزینه ای برای درآمدزایی می باشد و از شرکت های وسیع گرفته تا اشخاص معمولی که قادر می باشند در آن شرکت نمایند، ولی نتیجه بخشی آن صبر و وقت فراوانی را لازم دارد.
بنده تحت عنوان کسی که در این حوزه مقداری تجربه دارم به شما توصیه میکنم چنانچه قصد دارید از طریق همکاری در فروش درآمد زایی نمایید، صبر و حوصله به خرج دهید. چنانچه صبر و حوصله ندارید بهتراست حالا مطلب را کنار بگذارید و به دنبال کسب و کار دیگری بروید.
همان گونه که از اسم آن مشخص و واضح است به معنای همکاری کردن در فروش هرچه بیشتر درخصوص دسته ای مد نظر و نفع بیشتر برای هر دو سمت هم شخص بازاریاب وهم شرکت همکاری در فروش است.
این مجموعه دارای مراحلی است که درون آن اشخاص به وسیله ی بازاریابی کالاهای شرکتها به کسب درآمد می پردازند که مخالف با معنای پیچیده آن، یک کاربسیار راحت و بدون خرج می باشد.
شما فقط بایستی درجهت خدمات و کالاهای شرکت هایی که دارای همکاری در فروش می باشند، بازاریابی انجام دهید. شما کاری به فرستان کالا، بازگشت و آسیب وخرابی کالاوهمینطور ساپورت کالا و دیگر مشکلات نخواهید داشت. کار شما تنها وتنها بازاریابی می باشد.
در جهت همکاری در فروش شما فقط بایستی خریدار را با فروشنده ارتباط دهید و مسئول کیفیت و خدمات بعد از فروش با ارائه کننده کالا می باشد و نه شما.
همینطور استرس انبار کردن کالاها و پخش آن رانداشته باشید و هر زمان میل داشتید قادر می باشید به این طریق کسب درآمد را خاتمه دهید و با یک دسته ی دیگری همکاری نمائید.
مطالعه بیشتر: کسب درآمد از اینترنت با 15راه پولساز
سیستم همکاری در فروش چگونه کار میکند؟
همان طور که می دانید سیستم همکاری در فروش به کمک تقسیم مراحل بازاریابی کالاها میان بازاریابان گوناگون که به شکل جدا از هم دیگرمشغول به کار می باشند، کار میکند، قادراست تحت عنوان اهرمی ضروری در بکارگیری از استعدادهای اشخاص مختلف درجهت ارائه یک استراتژی بازاریابی مناسب و اثرگذار دیده شود.
فرایند بازاریابی در این سیستم سه قسمت مهم راداراست که به شرح زیر است:
- افراد فروشنده ی کالا
- همکاران فروش و یا تبلیغ کنندگان
- استفاده کنندگان
برای این که از مراحل همکاری در فروش اطمینان پیدا کنیم و به اثر گذاری این سیستم دست بیابیم، رابطه اشتراکی میان این سه دسته را با یکدیگر چک می نمائیم:
فروشندگان محصولات
یک فروشنده قادر است نوعی کارآفرین کوچک باشد و یا نوعی تشکل اقتصادی بزرگ باشد، حتی قادر می باشددردسته ی یک دستفروش، یک بازرگان و یا یک شرکت تولیدی قرار بگیرد. یک کالا نیز قادر است ماهیت فیزیکی مثل محصولات شوینده و نیز ماهیت خدماتی مانند آموزش بورس و ماهیت دیجیتالی مانند فروختن فایل را دارا باشد.
اکنون امکان داردکه فروشندگان خود به خود مراحل بازاریابی را انجام داده و یا این که آن رابه بازاریابان جدا ازخود واگذار نمایند.
همکاران فروش و یا تبلیغ کنندگان
بازاریاب و یابه عبارتی پخش کننده کالا امکان دارد یک شرکت و یا یک شخص باشد که کالا را به وسیله ی یک امردرخصوص بازاریابی خوب به مخاطبان ارائه می نماید.
بهتر است این گونه بگویم که یک بازاریاب استفاده کننده را متقاعد می نماید که کالای مد نظر، پر ارزش و مفید می باشد و آن ها را به نوعی تشویق می نماید که کالا را خریداری کنند. در حالتی که به خریداری کالا پرداختند ، درصدی از فروش کالا به بازاریاب اختصاص داده می شود.
مصرف کنندگان
استفاده کنندگان محصول بازیگران اصلی این سیستم بازاریابی می باشند. بازاریابان به وسیله ی شبکه های اجتماعی و وبسایتها کالاها را با آن ها مورد اشتراک قرار می دهند. هر وقت که کاربری کالایی را خریداری نمود، هم تولید کننده و هم شخص بازاریاب وابسته ی هر دو امر می شوند.

مزایای کسب درآمد از همکاری در فروش
- احتیاجی به ساخت کالا یا خدمات نمی باشد.
- به وسیله ی همکاری در فروش مسئولیت عرضه ی پشتیبانی را نخواهید داشت.
- احتیاجی به انبار کردن یا جابه جایی کالاها نمی باشد.
- این راهکار مارکتینگ نیازمند وقت و تخصص فراوانی نمی باشد.
- جهت درآمدزایی به کمک همکاری در فروش به هیچ گونه سرمایه گذاری احتیاج ندارید.
- در هر زمان و موقعیتی که به اینترنت دسترسی داشته باشید قادر هستید کار کنید.
معایب کسب درآمد از همکاری در فروش
- بوجود امدن ترافیکی درواقع بازدیدکننده از سایت که سبب کسب درآمد بشود مقداری زمانبر است.
- همکاری بد ممکن است به اعتبار سایت صدمه وارد کند. جهت جلوگیری از این امر بایستی مواظب باشید و با کسبوکارهای دارای اطمینان ومعتبر همکاری نمائید.
- شما اصلا کنترلی روی کیفیت کالا، خدمات یا طریقه ی انجام کسبوکار نخواهید داشت.
- امکان دارد هکر ها لینک های افیلیت شما را سرقت کنند و کمیسیون شما را خودشان ببرند که این نوعی ازسرقت اینترنتی می باشد.
شش نکته مهم برای موفق شدن در حرفه همکاری در فروش
1. روی یک دسته ی مشخص کالا و خریدار تمرکز داشتن
قصد شما از بازاریابی می بایست گرد آوری مجموعه ای از خریداران همراه با سلایق منحصر بفرد و یکسان باشد. این امر به شما این امکان را می دهد برنامه بازاریابی تعیین شده و مناسبی را برای خود آماده سازی کنید. به جای بازاریابی برای چندین کالای گوناگون، توانایی تان را روی تبلیغ یک کالا اعمال نمایید که در آن مهارتهای موردنیاز را دارا می باشید. در این حالت این امکان فروش خود را بالا می برید.
2. برند سازی را فراموش نکنید
طورهمزمان با بالا رفتن درصد فروش، برای خودتان نوعی برند تبلیغاتی بوجود آورید. برای این منظور از تبلیغات خود درجهت کالاهای مورد نظرتان استفاده نمائید و روش های تبلیغاتی خودتان را به کالاهای مختص کنید که اطمینان دارید خریداران آن فراوان می باشند.
3. محصولات را با هم مقایسه کنید
تمرکز تان را روی کالاهایی که در تبلیغ آن توانمند می باشید، قرار دهید و از مهارت خود در توسعه ی تفاهمات و بوجودآوردن ارتباط نزدیک با مخاطبانتان بکار بگیرید و آن ها را قانع نمائید که چرا بایستی از آن کالا خرید نمایند.
مقایسه کردن کالاها با هم دیگر اثر بسزایی در تشویق مخاطبان خریدار دارد. از همه مهمتراینکه مطمئن شوید که فعالیت شما در جهت عوض کردن وضعیت موجود و ارتقاء آن صورت میپذیرد.
4. چندین استراتژی را به طور همزمان استفاده کنید
به جای این که تمرکز خود را روی یک راهکار قرار دهید، سبد مختلفی از استراتژیها انتخاب کنید تا بفهمید مخاطبان شما به چه روش بیشترین جواب را نمایش می دهند و در نهایت با متنوع بودن استرتژیهای بازاریابی به نتیجه نهایی دست یابید.
5. یک برنامه عملیاتی حسابشده تدوین کنید
مهم نمی باشد که استعاد شما در بازاریابی چقدر قوی است، مطمئنا شما با انتخاب کالای نامناسب، درآمد کمتری خواهید یافت. پس بدانید پیش از اقدام، موقع مناسبی را برای مطالعه بر روی کالا و بررسی میزان خواسته ی آن ربط بدهید. وقت شما خیلی پر ارزش می باشد، پس مطمئن شوید که زمان خود را روی کالایی دارای ارزش و فروشندهای مطمئن صرف نمائید.
6. به روزبودن را فراموش نکنید
رقابت جدی در زمینه ی بازاریابی وابسته موجود می باشد، به همین علت تلاش نمایید از استراتژیهای نوین تا حدامکان استفاده نمائید. و در پی درآمدهای فوق العاده باشید.
بهترین سیستم همکاری در فروش کدام است؟
یافتن فهرست سایت های همکاری در فروش کار دشواری نمی باشد. چنانچه در اینترنت عبارت ” سایت های همکاری در فروش” را جست وجوی نمائید با سایت های فراوانی که در این حوزه فعالیت دارند، رو به رو خواهید شد. جهت انتخاب نوعی سیستم افیلیت دارای اعتبار بایستی به کالاها و خدماتشان دیدی داشته باشید که آیا ارزش بازاریابی را دارا می باشند به این معناکه کالاهایشان به قدری پرطرفدار می باشند که امکان به فروش رساندن آن ها فراهم باشد یا خیر؟ یا درصد پورسانت عادلانه ای برای شما درنظر دارند و درآمدتان را سر وقت و بی هیچ دیر کردی پرداخت می نمایند. اضافه بر این یک سرویس همکاری درجهت فروش استاندارد بایستی کالاهای گوناگون همراه با قیمت های خوبی را ارائه کند. هم اکنون فروشگاههای که در پایین قید شده اند جزو بهترین سیستم های همکاری در فروش داخل کشور می باشند:
1- سیستم همکاری در فروش دیجیکالا
2- سیستم افیلیت مارکتینگ همیار آکادمی
3- سیستم همکاری در فروش سون هاست
4- سیستم همکاری در فروش بانه دات کام
5- سیستم همکاری در فروش دایان شاپ
به غیراز این سایتها فروشگاههای فراوانی وجود دارند که سیستم افیلیت عرضه می نمایند که در مقالات بعدیمان در خصوص آن بحث خواهیم کرد. ولی این فهرست معرفی شده از همکاری در فروش همراه با پورسانت زیاد برخوردار است و از لحاظ کیفیت خدمات، اعتبار داشتن، پورسانت از سایر خوب تر می باشند. درجهت بکارگیری از خدمات این سرویسها بایستی به قسمت همکاری در فروش آنها مراجعه نمایید و در پنل مختص آن امر ثبت نام را انجام دهید. طریقه ی کار با پنل همکاری در فروش هر سایتی با یکدیگر فرق دارد ولی آموزشهای مورد نیاز در این حوزه در سایت سرویسها موجود می باشند.
پس از برگزیدن سیستم های همکاری وهمینطور ثبت نام در پنل شان، کلیه موارد درخصوص کسب درآمد از همکاری در فروش حاضر می باشد. اکنون کالاهای مورد نظر خود را در سایت یا شبکههای اجتماعی بگذارید و کار بازاریابی را به مناسبترین حالت ممکن انجام بدهید و منتظر باشید تا مشتریان به وسیله ی سایت شمااقدام به خرید نمایند.
درحالت فعلی یکی از خوب ترین سیستم های افیلیت کشور سیستم همکاری در فروش دیجی کالا می باشد. این سیستم از سال 97 طراحی شده است و تا کنون حدود 30 هزار سایت دارا است که از طریق این سیستم درآمد زایی می نمایند.
سایت دیجی استایل هم جدیدا سیستم همکاری در فروش خودرا راه اندازی کرده است که قادر می باشد با این سایت هم به همکاری بپردازد.
همکاری در فروش بیشتر از بیست سال در جهان مورد طراحی قرار گرفته است که اول سایت آمازون در سال 1996 این سیستم را راه اندازی کرد و قریب به چند سال می باشد که در کشور جا افتاده است و هر روز این بازار به سمت بزرگی وپیشرفت حرکت میکند. بنابراین چنانچه قصد دارید از قافله عقب نمانید، فورا به این بازار کار ورود کنید ومشغول به کسب درآمد خوبی از این راه بشوید.
مطالعه بیشتر: همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ چیست؟
چگونه با همکاری در فروش شروع کنیم و کسب درآمد میلیونی داشته باشیم؟
هر فردی درجهت کسب درآمد به وسیله ی همکاری در فروش به وب سایتی که دارای محتوای خیلی خوبی است نیاز دارد. البته افرادی هم وجود دارند که از شبکه های اجتماعی اینستاگرام و تلگرام درجهت بازاریابی بهره مند می شوند و درآمدهای بسیارعالی را درا می باشند. ولی من توصیه می کنم حتمآ دارای سایت باشید چون که شبکه های اجتماعی امروز دردسترس هستند، شاید فردا در اختیارتان نباشند!
چنانچه قصد دارید با همکاری درزمینه ی فروش ماهیانه مشغول به درآمدزایی خوبی شوید، بایستی سایتی با محتوای غنی و هدفمند دردسترسان باشد.بنابراین محتوای خوب و هدفمند بسیار اثر گذار می باشد.
اکنون شما بایستی توجه داشته باشیدکه با چه کسب و کارهایی در فروش همکاری می نمائید. برای مثال دیجی کالا،در پنل افلیت دیجی کالا به ثبت نام می پردازید.
اکنون با درنظر گرفتن پرطرفدار بودن کالا، تمایل و توانایی کالا هایی را که از دیجی کالا انتخاب کنید. برای مثال در زمینه ی کالای دیجیتال
اکنون فرصتی درجهت تولید محتوا فرا رسیده است. برای مثال شما با تولید محتوا در حوزه ی راهنمای خرید گوشی شیائومی یا آشپزی تمایل د ارید یا این که دراین حوزه تخصص دارید و تصمیم دارید در این حوزه وب سایتی محتوا محور ایجادنمائید.
توجه کنید که محتوایی تولید نمائید که کامل و کاربردی واقع شود به گونه ای که قادر باشد رتبه خوبی در نتایج سرچ ازان خود نماید و از همه ضروری تر نیاز کاربر را رفع نمائید و در نهایت توصیه ی خرید کالاهایی که از پیش مشخص کرده اید را به مخاطبان خود برسانید.
برای مثال مشابه این مقاله که درخصوص “همکاری در فروش چیست؟” میباشدشما هم قادر می باشید ب نوشتن مقاله ای با این عنوان بپردازید : بهترین لپ تاپ ایسر در سال 2020 و در این مقاله قادر می باشید دسته ای از کالاهایی که درجهت همکاری در فروش مشخص نموده اید را به مخاطبان معرفی نمایید. و قادر می باشید لینک هر یک از این کالاها را درون مقاله تان بگذارید تا مخاطبانتان تشویق بشوند از آن ها بهره مند شوند.
نتیجه گیری
چنانچه کسب و کاری را دارا می باشید و تصمیم دارید آن را با کوچکترین هزینه ارتقاء دهید و درآمد همیشگی درهر ماه دارا باشید، از بهترین آپشن های بکارگیری سیستم همکاری در فروش می باشد.
بنابراین درخصوص مطالب پرطرفدار به امرتولید محتوا بپردازید. طمینان داشته باشید با همکاری در فروش کالاها و خدمات گوناگون قادر می باشید ماهیانه درآمد خیلی خوبی را دارا شوید.
امیدواریم که با این مقاله که در بلو مارکتینگ تهیه کردیم توانسته باشیم اطلاعات لازم رابه شما عزیزان منتقل کرده باشیم،امیدواریم برایتان مفید واقع شود.