الگوریتم دزد دریایی گوگل چیست و چگونه با دزدان مقابله می کند

الگوریتم دزد دریایی گوگل چیست و چگونه با دزدان مقابله می کند- بلو مارکتینگ

در پاسخ به این سوال: الگوریتم دزدان دریایی چیست؟ می توان گفت که در دنیایی که سایت های مختلف در رقابت سختی با یکدیگر هستند، انواع الگوریتم ها برای بالا بردن بازدید مورد استفاده واقع می شوند، به عنوان مثال الگوریتم دزد دریایی، گورخر و… اشاره کرد. در ادامه در بلو مارکتینگ به تشریح الگوریتم دزدان دریایی خواهیم پرداخت.

روش های پیشگیری از سرقت محتوا در سایت های اینترنتی

الگوریتم دزدان دریایی برای زمانی کاربرد دارد که اطلاعاتی از سایت شما دزدیده شده باشد، اما روش هایی برای حفظ حریم شخصی و پیشگیری از سرعت اطلاعات در سایت ها وجود دارد که در این قسمت به معرفی برخی از آن ها می پردازیم.

  • ساختن لینک های داخلی در همه مقاله های موجود در سایت:بدین معنی که مقاله هایی که قصد درج آن ها را در سایت دارید، به صورت منظم و با سیاست های خاصی در سایت خود به دیگر صفحات لینک کنید. هرچه بیشتر نام برند خود را در مقالات به کار ببرید بهتر است. با توجه به اینکه دزدهای محتوا غالبا برای ویرایش اطلاعات مسروقه زمانی را صرف نمی کنند، در نتیجه با استفاده از لینک داخلی، حتی در صورت دزدی نیز سایت شما معرفی می گردد.
  • در آدرس پیج به صورت دستی: با به کارگیری قسمت مخصوص در جستجوی گوگل جهت ایجاد آدرش صفحه به شکل دستی، قبل از رسیدن دزدهای محتوا به پیج شما، گوگل به آن می رسد.
  • درج واترمارک بر روی تصاویر سایت: واتر مارک به معنی ایجاد نام و نشانی از سایت خود می باشد، که با وجود واترمارک، سرقت اطلاعات سخت تر می شود، چرا که مشخصات خود را در محتوا درج کرده اید.
  • بهتر است در سایت خود اعلامیه ای مبنی بر حق کپی رایت ارائه دهید. ممکن است در برخی موارد افراد بخاطر عدم آگاهی از قانون کپی رایت، اقدام به کپی کردن محتوایی نمایند. در این حالت با ارائه اعلامیه مذکور از این امر جلوگیری می شود.
  • انتخاب بازه زمانی تعیین شده جهت لینک کردن در انواع شبکه اجتماعی: با در نظر گرفتن زمان بندی های مختلف برای انتشار محتوا در سایت و یا حتی لینک کردن آن در دیگر شبکه های اجتماعی می تواند تاثیر زیادی در میزان بازخورد سایت داشته باشد. همچنین با انتخاب زمانی مناسب، احتمال بروز اتفاقاتی مانند سرقت محتوا کاهش می یابد. تعیین زمان مناسب باعث بالا رفتن سرعت لینک داخلی می گردد. با رعایت نظم تایم انتشار، کراولر گوگل را به تایم مختص خودتان عادت می دهید و زنگ هشدار را برای پیشگیری از سرقت برای گوگل به صدا در می آورید.

در پایان می توان گفت با دانستن موارد گفته شده و رعایت تک تک آن ها به شکل کامل و درست، می توانید از سرقت اطلاعات خود پیشگیری کنید، در غیر اینصورت اگر اطلاعات شما دزدیده شود، الگوریتم دزد دریایی و دیگر الگوریتم ها به کمک شما می آیند.

تاریخچه الگوریتم دزد دریایی چیست؟

الگوریتم مذکور متعلق به سال 2012 می باشد که با هدف پیشگیری از دزدیده شدن محتوا، نرم افزارهای بدون قفل، عکس ها و ویدئوها طراحی شده است. سیاست کاری این الگوریتم به شکلی می باشد که در برابر سایت ها یا اشخاصی که از قانون حق کپی سرپیچی می کنند، مقابله کند. نسخه جدید و به روز شده الگوریتم دزد دریایی، سال 2014 ارائه شده و پس از آن همواره در حال تغییر است.

با توجه به نظارت پایین در عرصه فضای مجازی نسبت به مقوله حفظ کپی رایت، می توان گفت که الگوریتم دزد دریایی و دیگر الگوریتم ها بسیار کاربردی و مفید هستند.

پاسخ به پرسش الگوریتم دزد دریایی چیست؟

معمولا اغلب الگوریتم های موجود در گوگل، با حرف انگلیسی پی آغاز می گردد. برخی از این الگوریتم ها عبارتند از پاندا، کبوتر، پنگوئن، و… . این امر بیانگر سیاستی خاص در تعریف الگوریتم ها از جانب گوگل می باشد. روش کار این الگوریتم به الگوریتم پاندا نزدیک است. در صورتی که این الگوریتم را در سایت خود پیاده سازی کنید، سارقان محتوا در سایت شما، ناکام می مانند، زیرا این الگوریتم محتوایی که از شما به سرقت رفته است را از سایت سارق حذف می کند.

اتفاق جالبی که در الگوریتم دزد دریایی رخ می دهد، این است که سایت های متخلف را جریمه می کند و درجه آن ها را کاهش می دهد. در این الگوریتم اگر سایتی سیاست حفظ حق کپی رایت خود را با توجه به dmca در نظر گرفته باشید، با جستجوی اسم یک فیلم، برنامه خاصی، یا حتی تصویری که کپی شده است، پیدا کرده و نتیجه حاصله را در قسمت راست سایت نمایش می دهد. همچنین این الگوریتم دسترسی سایت هایی که محتوا را به صورت رایگان در اختیار دیگران قرار می دهند محدود می کند.

کاربرد قانون DMCA در الگوریتم دزدان دریایی چیست؟ - بلو مارکتینگ

کاربرد قانون DMCA در الگوریتم دزدان دریایی چیست؟

در ایالات متحده آمریکا قانونی تحت عنوان حق کپی و مالکیت آثار دیجیتالی وجود دارد عبارت لاتین این قانون Digital Millennium Copyright Act می باشد و در سال 1998 به تصویب رسیده است. قانون DMCA حق تولید و انتشار انواع محتوای مختلف و حتی دستگاه های دیجیتالی متنوع را برای سازنده یا تولید کننده آن به رسمیت شناخته و اشخاص حقیقی یا حقوقی که قصد سوء استفاده از آن ها را داشته باشند، پیشگیری می کند. این قانون نگرانی انتشار نرم افزارهای تولید شده را به صورت رایگان در دیگر سایت از بین می برد و همواره از حق نشر محافظت می نماید.

قانون DMCA می تواند، در صورتی که شخصی یک اپلیکیشن و یا محتوایی را به شکل رایگان بر روی پیج های وب سایتش درج کند و مالکیت نسخه اولیه آن متعلق به شخص یا کمپانی دیگر باشد، شناسایی کرده و با نشان دادن تمامی مدرک ها و شاهدهای مختلف و با اعتبار بالا به سایت گوگل اطلاع رسانی کرده و بلافاصله سایت متخلف را از فهرست نتیجه ها حذف می کند.

مطالعه بیشتر: الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل چیست؟ و چه تأثیری دارد؟

تغییرات صورت گرفته در نسخه به روز شده الگوریتم دزدان دریایی چیست؟

مسئله مهمی که در سایت های اینترنتی به وفور مشاهده می شود، سرقت های مختلف محتوا به روش های متنوع است. برخی از تولید کنندگان مشهور، در راستای حفظ آثار خود دست به برخی اقدامات زده اند، ولی از توانایی کامل برای بررسی کامل و کافی در فضای اینترنت را ندارند. این مسئولیت خطیر را گوگل بر عهده گرفته و دسترس پذیری سایت هایی که سرقت اطلاعات دارند را کاهش می دهد. این فرآیند موجب می شود کمپانی های مختلف قادر به استفاده های سوء از محصولات دیگران نباشند.

موارد مذکور را با ذکر یک مثال برای شما شرح می دهیم؛ تصور کنید که شما یک تولید کننده محتوا (متن، ویدئو، نرم افزار و…) هستید و منبع درآمد شما از فروش محتوای تولید شده می باشد، در این حالت اگر شخصی محتوای تولیدی شما را به شکل بدون هزینه ارائه کند. بدون شک میزان سود شما پایین می آید. در این حالت گوگل دست به کار شده و سایت دزد را هدف قرار داده و دچار اختلال می کند.

بازخوردهای مهم الگوریتم دزد دریایی چیست؟ - بلو مارکتینگ

بازخوردهای مهم الگوریتم دزد دریایی چیست؟

پیاده سازی الگوریتم دزدان دریایی نتایج مثبتی دربرداشت که در ادامه به معرفی و شرح آنها خواهیم پرداخت:

یکی ارائه انواع مجازات ها و جریمه ها برای سایت هایی که از قانون DMCA سرپیچی کنند. در مورد این نتیجه پیشتر مطالبی ارائه شد.

  • افزایش قدرت قانون DMCA: اجرای درست یک قانون باعث برقراری عدالت در موارد مختلف می شود. واژه دزدی در خصوص تمامی موارد و وسایل کاربرد دارد. امروزه این دزدی در فضای مجازی شیوه ای نوین دارد. به عنوان مثال سرقت از محتوای یک بستر مجازی صورت می گیرد. اما الگوریتم دزدان دریایی به وجود تا ضمانتی بر اجرای قانون مذکور باشد.
  • بهتر کردن نتیجه های دریافت شده: زمانی که سایت های سارق را از دور رقابت با سایت های اصلی خارج می کنند، باعث نمایش بهتر سایت های اصلی شده و عملکرد آن ها را افزایش می دهد. در نتیجه این امر سایت های اصلی به رتبه های بالاتری نزد گوگل دست می یابند.
  • الگوریتم دزدان دریایی محتواهای دزدیده شده را به گوگل گزارش می کند: کابرها می توانند تمامی محتوای دزدیده شده را در صورت مشاهده در هر سایتی به گوگل گزارش کنند و در خواست رسیدگی نمایند. با این کار گوگل دیگر تبلیغاتی برای آن سایت ارائه نمی کند و بدین صورت عملا جریمه های سنگینی شامل حال سایت های سارق می شود.
  • امکان ثبت گزارش دزدی محتوا توسط فرم های مخصوص: در صورتی که قصد گزارش یک سرقت محتوا را دارید، می توانید از فرم های آماده ای که گوگل برای شما تعریف کرده استفاده کنید. توسط این فرم ها، گوگل سایت سارق را شناسایی کرده و او را از لیست نتیجه های ارائه شده خط می زند. با اشتراک گذاری لینک سایت می توان پیگیری بیشتری برای حذف سایت متخلف کرده و در نهایت برای درخواست حذف آن سایت، باید با مالک سایت تماس گرفته و به او هشدار داد.

سیاست جریمه سایت های متخلف توسط الگوریتم دزدان دریایی چیست؟

خود گوگل نمی تواند محتوای دزدی را از سایت سارق پاک کند. اما مالکین اطلاعات مسروقه، می توانند با پیگیری مسئله سرقت و شکایت کردن از سایت سارق، از هاست میزبان سایت نیز شکایت کرده و درخواست حذف محتوای دزدیده شده در سایت متخلف را ارائه کرد.

برای اینکه گوگل پیگیری کند و سایت متخلف را حذف کند، تنهای گزارش یک یا دو مورد کفایت نمی دهد و باید شکایت از سایت متخلف به کرار صورت گیرد تا گوگل اقدام به حذف محتوای دزدیده شده از سایت کند. همچنین باید مدارک و سندهای لازم را برای ثبت گزارش در دست داشت و ارائه کرد. گوگل با دریافت یک یا چند شکایت از سایت متخلف، در گام اول، سایت را از فهرست نتیجه های جستجوی خود پاک می کند. و کاربران با جستجو کردن در گوگل قادر به پیدا کردن آن صفحه نمی شوند.

در گام بعدی در صورتی که عمل دزدی تکرار شود، و در صفحه های دیگر سایت گوگل مجددا شاهد دزدی باشد، ممکن است گوگل همه صفحات سایت متخلف را از بین ببرد. در حالت بدتر نیز کل سایت از دامنه موجود پاک می گردد.

تکلیف ما با الگوریتم دزدان دریایی چیست؟

در نهایت ممکن است این سوال در ذهن شما ایجاد شود که آیا این الگوریتم خوب بود یا بد؟؟ در جمع بندی که خدمت شما ارائه می شود این سوال را از دو منظر بررسی کرده و پاسخ می دهیم.

ممکن است دچار سردرگمی شده و بپرسید الگوریتم دزدان دریایی خطرناک است یا اینکه دلیلی برای ترس و نگرانی نبوده و تنها تحولی در دنیای الگوریتم ها محسوب می شود؟ این باور که الگوریتم مذکور تنها برای آزمایش و تست طراحی شده، اصلا درست نبوده و هدف آن رسیدگی به سایت های متخلف و دزد محتوا است. این الگوریتم با بروزرسانی های منظمی که دارد، همواره می تواند در مقابل متخلفین مقاومت کرده و اجازه فعالیت را از آن ها سلب کند. در واقع می توان گفت تنها بعضی از قسمت های اینترنت مورد هدف این الگوریتم واقع می شوند.

مطالعه بیشتر: الگوریتم گورخر گوگل چیست و چه تاثیری بر فروشگاه های اینترنتی دارد

دو دیدگاه اساسی در مورد الگوریتم دزدان دریایی چیست؟

به طور کلی می توان گفت که تمامی دیدگاه های مرتبط با الگوریتم دزدان دریایی در دو دسته می گنجند:

  1. با ورود این الگوریتم به دنیای تکنولوژی باید نگران بود: در صورتی که مدیریت سایت های خاصی را بر عهده دارید، که در آن مشغول به انجام معاملات نادرستی می پردازید، باید از این الگوریتم بترسید. در صورتی که درخواست هایی مبنی بر از بین بردن DMCA در سایت خود مشاهده می کنید، زنگ خطری برای شما است و این احتمال وجود دارد که درگیر برخی مسائل و مشکلات متنوع شوید. زیرا الگوریتم دزدان دریایی با سایت هایی که تعداد درخواست های آن ها زیاد است، برخورد کرده و حتی ممکن است تمامی سایت را از بین ببرد.
  2. وجود این الگوریتم هیچ ترس و نگرانی خاصی ندارد: معمولا برای افرادی که بازاریاب، کارآفرین و یا سئوکار هستند، جای نگرانی نیست، زیرا آپدیت شدن الگوریتم مذکور تنها قسمتی از موارد سرچ شده را متاثر می کند. این الگوریتم هیچ خطری برای دنیای بازاریابان فضای مجازی نداشته و در نتیجه آن ها می توانند با راحتی خیال به فعالیت های خود ادامه دهند.

خیلی از دوستان بهمون پیام دادن برای افزونه حفاظت از محتوا برای همین لینک های این افزونه رو در پایین قرار دادیم

افزونه حفاظت از محتوا WP Content Protection Manager 

افزونه Ungrabber | افزونه وردپرس محافظت از محتوا

افزونه WP Content Copy Protection & No Right Click

امتیاز تون خیلی برامون مهمه!

از 1 تا 5 امتیاز بدید

4.7 / 5. تعداد رای: 415

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آواتار کاربر کاربر مهمان علیرضا حسنی 26 آبان 1400

سلام من مقاله رو مطالعه کردم واقعاً عالی بود اگه میشه بقیه الگوریتم های گوگل هم بزارید

علیرضا بلوریان 27 آبان 1400

حتما جناب اقای حسنی عزیز در اینده تمام مقاله ها رو درباره الگوریتم های گوگل رو میزاریم

آواتار کاربر کاربر مهمان فاطمه 26 آبان 1400

سلام مقاله جامعی بود در مورد الگوریتم دزدان دریایی اگه میشه الگوریتم پاندا هم بزارید

علیرضا بلوریان 27 آبان 1400

مقاله پاندا رو قبلا انتشار دادیم جهت مطالعه روی لینک زیر کلیک کنید
الگوریتم پاندا چیست؟ چرا اکثرا در مورد آن اشتباه می‌کنند

آواتار کاربر کاربر مهمان وحید 27 آبان 1400

اصلأ نمی دونستم سیاست جریمه خواصی داره الگوریتم دزدان دریایی برای پاک کردن محتوا کپی شده

علیرضا بلوریان 27 آبان 1400

خوشحالیم که این مقاله به دردتون خورده

آواتار کاربر کاربر مهمان زهرا 27 آبان 1400

راه های پیشگیری از سرقت تون رو مطالعه کردم ولی از نظر من هر کس بخواد محتوا رو کپی کنه در اخر کپی می‌کنه نمیشه جلوش رو گرفت راحت میشه محتوا رو کپی کرد و راحت واتر مارک رو با فتوشاپ برداشت

علیرضا بلوریان 27 آبان 1400

سلام دوست عزیر ممنون از نظر تون هر وفت شما مقاله ای انتشار می دید و ایندکس میشه یک نفر دیگه که بیاد کپی ش کنه و داخل سایت خودش انتشار بده گوگل چک میکنه (میفهمه) که این محتوا کپی هستش و رتبه ای به محتوا ش نمیده و در خصوص کپی عکس اگه سارق محتوا شما بیاد فقط واترمارک رو برداره گوگل چک میکنه (میفهمه) و امتیاز زیادی برای اون مقاله ثبت نمی کنه ولی اگه سارق محتوای شما بیاد تغیر زیادی در اون عکس ایجاد کنه مثلا بک گراند ش رو عوض کنه و نوشته ای روی اون عکس درج کنه یونیک محسوب میشه

آواتار کاربر کاربر مهمان عباس 28 آبان 1400

خیلی‌ ممنون از راهنمایی تون نمی دونستم هر کس محتوا رو کپی کنه گوگل متوجه میشه

آواتار کاربر کاربر مهمان امیر علی 9 آذر 1400

منم افزونه رو نصب کردم ممنون از راهنمایی تون

آواتار کاربر کاربر مهمان امیر علی 2 آذر 1400

من از افزونهWP Content Copy Protection نصب کردم که طرف نتونه محتوا م رو کپی کنه

آواتار کاربر کاربر مهمان بهناز 4 آذر 1400

ممنون از معرفی افزونه تون منم نصب کردم برای سایت م واقعا عالیه

آواتار کاربر کاربر مهمان سعید 10 آذر 1400

افزونه حفاظت از محتوا WP Content Protection داخل Manager سایت ابزار وردپرس هستش می تونید خریداری کنید واقعا عالیه

آواتار کاربر کاربر مهمان امیر علی بهادری 16 آذر 1400

سلام میشه لینک افزونه رو بزارید برای دانلود من از چند جا دانلود کردم خراب بود

علیرضا بلوریان 16 آذر 1400

سلام امیر علی عزیز در اخر همین مقاله لینک های افزونه حفاظت از محتوا رو قرار دادیم